decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

wijnwinkel De Proeftafel, Zeist

 

wijnwinkel De Proeftafel

7 Oktober 2013 opende Hans Peters Wijnwinkel De Proeftafel op Rozenstraat 15a te Zeist. De opening werd officieel verricht door culinair journaliste en schrijfster Loethe Olthuis. De Proeftafel onderscheidt zich door een eigenwijs assortiment, het best te omschrijven als ‘ABCCMoS’, ofwel anything but chardonnay, cabernet sauvignon, merlot or sauvignon. Er bestaan meer dan 1300 druivensoorten waarvan wijn gemaakt wordt, dus wordt er naar hartelust gegrasduind in de vele Europese wijnlanden en -regio’s. Dus geen inwisselbare merlots of chardonnays in de schappen van de opvallend ingerichte winkel.

voor de avontuurlijke wijnliefhebber

Wat je wel kan vinden is een prikkelend aanbod van smakelijke, vaak biologische wijnen uit alle uithoeken van Europa. Niet alleen uit de traditioneel geliefde wijnlanden als Frankrijk, Italië en Spanje, maar ook Duitsland en Oostenrijk en diverse Oost-Europese landen als Hongarije, Bulgarije, Roemenië, Kroatië en Griekenland. Zelfs uit Georgië én Nederland vind je bijzondere wijnen in deze avontuurlijke winkel. De avontuurlijke wijnliefhebber kan zich laven aan een keur van bijzondere druivensoorten, op de website van de winkel kun je hierop uitgebreid zoeken.

ook voor ….

De Proeftafel verzorgt proeverijen op locatie of aan huis (meer info) en cadeau- en kerstpakketten op maat. Ook levert ze aan horeca en detailhandel, waarbij speciale import ook mogelijk is.

De Proeftafel is een winkel waar bijzonder heel gewoon is.

Wijnwinkel De Proeftafel
Rozenstraat 15a, 3702VK  Zeist
030 227 0041
www.DeProeftafel.nl
Facebook
Twitter

loading
×